Krajská organizace ČUS Kraje Vysočina servisní centrum sportu

Pro

Silvestrovský běh

Datum konání: 31.12.2017 11:00

Závod pro sportovní veřejnost v prostorách Horáckého zimního stadionu, Smetanových sadů a přilehlých ulic s hromadným startem v 11 hodin.

Web akce

Pořadatel: Běžec Vysočiny z.s., www.bezecvysociny.cz

Kontakt: www.bezecvysociny.cz

Vložit akci

PROHLÁŠENÍ ČESKÉ UNIE SPORTU K OBVINĚNÍ

„Česká unie sportu obdržela usnesení o zahájení trestního stíhání právnické osoby. Usnesení je mj. založeno na předpokladu, že byly činěny kroky k navýšení zdrojů pro správu majetku ČUS a zajištění sportovní činnosti, což ovšem odpovídá stanovám ČUS. Mělo údajně dojít k neoprávněnému navýšení prostředků na provoz ČUS ve výši několika milionů korun. Právní konstrukce hovoří o návodu, pokusu a pomoci k vyjmenovaným trestným činům. ČUS je stíhán spolu s dalšími konkrétními fyzickými osobami, jejichž jména s ohledem na dikci zákona nelze uvést.

Veškerá sdělená obvinění odmítáme, neboť všechny kroky byly dělány v souladu s právními předpisy ČR a ve prospěch sportu, sportovců a členů ČUS. Věříme, že se vše v průběhu vyšetřování vysvětlí a potvrdí se zákonnost jednání zástupců sportu směrem k příslušným státním institucím."

JUDr. Prokop Beneš, obhájce České unie sportu

Okresní organizace

Partnerské odkazy

Do třetice to Ledecké nevyšlo, lepší byla Švýcarka

16.12.2017 20:18

rss-item-image

Do třetice už to nevyšlo, Ester Ledecká vypadla hned v prvním kole paralelního slalomu Světového poháru v Cortině d´Ampezzo. V nejsledovanějším závodě dlouhého víkendového programu sice opět vyhrála oba tréninky, ale v osmifinále ji rychle zastavila nakonec druhá Švýcarka Julie Zogglová. Vyhrála Rakušanka Sabine Schöffmannová.

Je okouzlující a hladová, řekl kouč o české hvězdě Ledecké

16.12.2017 14:28

rss-item-image

/OD ZVLÁŠTNÍHO ZPRAVODAJE DENÍKU/ Byl to malý krok do neznáma, ale už teď si obě strany chválí, jak se povedl. Bývalý americký snowboardista Justin Reiter letos převzal přípravu Ester Ledecké na prkně.

Design, kód a programování SEO kvalitně | © 2003 - 2017 Ing. Vítězslav Holub | Administrace